Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,6
Comfort
8,1
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
7,8
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
7,8
Beoordelingen
    nl
    4,6
    31 oktober 2017
    Hotel viel tegen ten opzichten van alle voorgaande keren
    Niet schoon, oud
    Locatie
    Kate
    nl
    8,3
    25 september 2017
    Leuk hotel in een fascinerende stad!
    Prima middenklasse hotel in het centrum van New York. Vlak bij Bryant Park waar volop zitplaatsen en kiosken met etenswaren aanwezig zijn. Voor New York is de prijs zeer acceptabel.
    be
    8,3
    24 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    BAT
    be
    3,3
    13 augustus 2017
    slchte ervaring
    De kamer was triestig, ze hebben ons de verkeerde kamer gegeven, wij waren met 3 (mijn vrouw en dochter>18j) en ze gaven ons een kamer van maar 1 Queen bed !! na klachten verhuizen ons naar kleine kamer met 2 gewone dobbel bed dus geen Queen bedden zoals op de website staat vermeld.er was veel lawaai in de kamer van de oude machines (verwarming/ventilatie), de ingang is gelijk aan een motel geen hotel met sterren, bijna alles was verslijten.
    alleen de badkamer en de locatie waren goed
    Natasja
    nl
    7,9
    28 mei 2017
    Super plek voor een trip naar New York
    Alleen de koffie in het weekend 's morgens was niet zo goed.
    Locatie was perfect, vlakbij het gezellige Bryant Park en Times Square
    nl
    7,9
    3 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ruud
    nl
    9,2
    29 maart 2017
    Top locatie en betaalbaar
    Restaurant DB in hotel is duur, maar twee pandjes verderop is de red flame waar je super lekker kan ontbijten of lunchen voor een goede prijs !
    Goed hotel op een prachtige centrale plaats in Manhattan new york
    be
    9,6
    4 december 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    René
    nl
    7,5
    24 oktober 2016
    slechte doorgezakte bedden
    locatie top, schone kamers, vriendelijk personeel, redelijk ruim (voor NYC).
    Esther
    nl
    8,8
    11 augustus 2016
    Het bed was erg comfortabel maar als je langer bent dan 1.76 kan het zijn dat je voeten uitsteken :) Bij mij ging het nog net goed.
    Titia
    nl
    8,8
    28 juli 2016
    Het hotel ligt centraal.
    Wat tegen gevallen was is dat wij een rokers kamer hadden gereserveerd maar die was niet beschikbaar. Maar omdat je voor de deur van het hotel mag roken maakte het veel goed.
    Wij hadden geen ontbijt geboekt. Tegenover het hotel vindt je gregorries dit is te vergelijken met Starbucks. Verder ligt het hotel erg centraal. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. De lekkere koekjes die je dagelijks gratis krijgt. NewYork is ons goed bevallen, voor wat het roken betreft, je ziet heel veel mensen op straat roken.
    Frank
    nl
    8,8
    10 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    8,3
    16 februari 2016
    uitstekende locatie
    kamer was dicht bij de lift daardoor wat gehorig
    locatie
    johannes
    nl
    10
    24 december 2015
    Wifi ontvangst op kamer kan iets beter
    Perfect verblijf, hartje NY & toch rustig